Our Blog

Ultimele noutăți și actualizări

Cum puteti folosi Hotlink Protection

Posted bybogdanon17 08 2017. 0 Comments

Hotlink Protection previne alte site-uri web sa creeze link-uri direct la anumite fișiere (de obicei imagini ), care se află pe site-ul tau.

Se presupune ca sunteti deja logat in cPanel. Daca intampinati probleme in logare, va rugam sa consultati tutorialul „Cum sa ma loghez in cPanel”.

Scopul optiunii Hotlink Protection este acela de a nu permite altor persoane sa creeze link-uri de conectare direct la imagini din site-ul tau . Veti dori sa preveniti acest lucru mai ales dacă aveți drepturi de autor pentru acele imagini sau pur și simplu pentru a salva din banda dvs de internet. Persoanele care fac link-uri catre fisiere de pe site-ul dvs, implicit va fura si din banda de internet utilizata.

Derulati pagina in jos pana la sectiunea „Security” si faceti click pe icoana „HotLink Protection” . Pe noua fereastra aparuta asigurați-vă că toate site-urile proprii sunt enumerate în lista „URLs to allow access „, acest lucru fiind necesar pentru ca dvs sa aveti dreptul de a face link-uri catre propriile imagini .
Mai jos veti regasi urmatoarea optiune “Block direct access for these extensions”, aici fiind o listă cu toate extensiile sau tipurile de fișiere pe care doriți să protejat . De exemplu puteti adauga aici. Jpg , . Jpeg , . Gif , . Png , . Bmp și așa mai departe , toate separate prin virgula .
Urmatoarea optiune este aceea de a redirecta link-urile celor care incearca sa se cinecteze la fisierele dvs. Pentru a realiza asta, comeltati sub “Redirect request to this URL” link-ul catre care doriti sa fie redirectionati cei care incearca acet lucru . Apoi faceți clic pe butonul Submit .
Acest lucru vă va duce la ecranul de confirmare , care vă va arăta ce site-uri Web au dreptul de a crea llink-uri catre fisierele dvs. și extensiile protejate .
Pentru a dezactiva protecția “Hotlink Protection” , pur și simplu faceți clic pe butonul Disable . Faceti click pe linkul „HOME” din coltul stanga sus pentru a va intoarce la pagina principala de cPanel . Aceasta se termină tutorialul privind protecția Hotlink . Acum știți cum să adăugați și să dezactivați protecția si va puteti reintoarce oricand la aceasta optiune pentru a adauga sau sterge protectii pentru fisierele dvs.

Puteti sa iesiti din cPanel prin inchiderea browserului sau folosind butonul de „Logout” din coltul dreapta sus. Daca folositi un computer public, va rugam sa optati INTOTDEAUNA pentru butonul de „Logout” din motive de securitate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.